Broken swift master REPL tests - Ubuntu - mine


(Todd Fiala) #1

I'll get the REPL tests clear when I get to a computer. I fixed them on master-next earlier where they run fine, but the Ubuntu REPL on master seems to be failing to find an entry point in the swift process shell. These tests were previously disabled on Linux when I filed SR-1300. The fix to allow the REPL to work is unmasking these issues.

I'll disable them on master until I can work them out.

-Todd


(Todd Fiala) #2

The majority of the Ubuntu issues were related to stale incremental
builds. There was a new Swift test that depended on NSObject that wasn't
yet marked for skipping on Linux, but that's all the Ubuntu 15.10 x86_64
builder needed. The Ubuntu 14.04 x86_64 builder should be wrapping up soon
here.

···

On Thu, Jul 21, 2016 at 7:41 PM, Todd Fiala <todd.fiala@gmail.com> wrote:

I'll get the REPL tests clear when I get to a computer. I fixed them on
master-next earlier where they run fine, but the Ubuntu REPL on master
seems to be failing to find an entry point in the swift process shell.
These tests were previously disabled on Linux when I filed SR-1300. The fix
to allow the REPL to work is unmasking these issues.

I'll disable them on master until I can work them out.

-Todd

--
-Todd


(Todd Fiala) #3

And Ubuntu 14.04 swift-lldb/master is now back to blue.

The Swift master packager builds should go blue after the NSObject test skip fix makes it through the packager build cycle as that was the last thing I saw holding that up.

-Todd

···

On Jul 21, 2016, at 11:36 PM, Todd Fiala via swift-lldb-dev <swift-lldb-dev@swift.org> wrote:

The majority of the Ubuntu issues were related to stale incremental builds. There was a new Swift test that depended on NSObject that wasn't yet marked for skipping on Linux, but that's all the Ubuntu 15.10 x86_64 builder needed. The Ubuntu 14.04 x86_64 builder should be wrapping up soon here.

On Thu, Jul 21, 2016 at 7:41 PM, Todd Fiala <todd.fiala@gmail.com <mailto:todd.fiala@gmail.com>> wrote:
I'll get the REPL tests clear when I get to a computer. I fixed them on master-next earlier where they run fine, but the Ubuntu REPL on master seems to be failing to find an entry point in the swift process shell. These tests were previously disabled on Linux when I filed SR-1300. The fix to allow the REPL to work is unmasking these issues.

I'll disable them on master until I can work them out.

-Todd

--
-Todd
_______________________________________________
swift-lldb-dev mailing list
swift-lldb-dev@swift.org
https://lists.swift.org/mailman/listinfo/swift-lldb-dev